Rodeo Disco Index
Agenda
Foto's
Foto's
De DiscoBox
Prijzen
Over ons
Meer mogenlijkheden
Contact
Contact
Contact
Voorwaarden

Rodeo's Disco Show

U zorgt voor een plek, een stopcontact en 1 a 2 stoelen en wij zorgen voor de rest.

Foto

CONTACT

Over ons

Wij hebben allerlei soorten muziek zoals de top 40/mega top 100 muziek van 1900 tot heden maar ook friestalige muziek en uiteraard feestmuziek, ook kindermuziek is volop aanwezig. In de sinterklaas- en kersttijd beschikken wij uiteraard ook over de muziek die hier bij past. Verder hebben wij een aantal jingles (b.v. korte aankondigingen) en wij kunnen dit altijd aanvullen met de wensen van u.


De DJ's van Rodeo Disco zijn Wolter, Corine, Talitha & Myrthe wij zorgen ervoor dat het gezellig wordt met leuke muziek eventueel spelletjes alles kan.

Wij hebben jaren ervaring met muziek, het begin was in de jaren 80 met het runnen van een geheime zender (piraat) in Lemmer sindsdien zijn wij altijd bezig geweest met muziek. De disco zijn wij begonnen in de tijd dat we nog singles (jaja van die zwarte) hadden en hebben in de loop der jaren verschillende apparatuur versleten (Het was niet kapot gegaan maar vervangen om bij te blijven), inmiddels bestaat het belangrijkste deel uit een computer welke alle muziek bevat en waar wij dus ook op een snelle manier naar het juiste nummer kunnen zoeken.

Wij hebben meer als 15 jaar de disco verzorgt voor ponykamp van het revalidatiecentrum in Beetsterzwaag dit was zooo erg leuk om te doen en de kinderen daar hadden zo'n plezier daar werden wij zo vrolijk van dat we er elk jaar weer naar uitkeken.

Wij maken in ons systeem gebruik van een minidisc recorder om eventueel opnames te maken van de disco-avond of als backup.


Heeft u nog vragen dan bent u natuurlijk altijd vrij om ze aan ons te stellen. klik hier